Soba pobega MindMaze

Soba pobega MindMaze

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Na odlični lokaciji v starem Ljubljanskem jedru, ob Ljubljanici, obdani z obilico zgodovine in zanimivosti, si lahko privoščite sodelovati in spoznati del tega skozi zabavo, dodanim adrenalinom, tveganjem, timskim delom in se tako še bolje povezati in spoznati. Način najbolj znane igre »Escape Room« – soba pobega imenovana MindMaze, ki se prepleta z našo zgodovino in vas skozi igro nauči razreševati skrivnosti in presenečenja, je pripravljena v živo in zagotavlja najboljšo igralsko izkušnjo!


Na voljo imamo dve sobi, pri obeh se morate prebiti na prostost, pri tem pa ste omejeni na eno uro. Prva je Alkimistova sobana, druga pa je Okupirana Ljubljana.

Alkimistova soba

V 16. stoletju je znameniti alkimist v Ljubljani iskal največjo skrivnost vseh časov, zlato zmajevo jajce, z močjo spreminjanja kovine v zlato. Jajce je bilo izmaknjeno samemu ljubljanskemu zmaju, ki je prebival v močvarah ob reki Ljubljanici. Legenda pravi, da je zmajevo jajce še vedno nekje v tej skriti sobani, čakajoč na odkritje. Pridite v Escape Room MindMaze in preverite ali legenda o zlatem jajcu drži. Pripravite se na misteriozni lov in razrešite vse skrivnosti Alkimistove sobane.

Okupirana Ljubljana

Leto 1943. Slovenska prestolnica je obdana z bodečo žico. Prihod v mesto in iz njega je onemogočen. Ljubljana je tik pred propadom. Reši jo lahko samo Franc Laibach, toda potrebuje tvojo pomoč, znanje in iznajdljivost.
Pomagaj mu dešifrirati vse enigme, odkleniti vse ključavnice in poiskati prave namige, da bo lahko ušel iz kletke in rešil Ljubljano.
Pohitite, časa zmanjkuje – v eni uri pobegnite iz sobe pobega in se za večno zapišite v zgodovino kot rešitelji Ljubljane. Menite, da vam bo pravočasno uspelo povezati vse sledi v escape room-u?

Kaj prejmete v paketu?

V paketu prejmete obisk sobe pobega MindMaze po lastni izbiri. Tudi na preventivne ukrepe COVID-19 nismo pozabili. Ponudba velja za 2 osebi, vključuje sladko presenečenje po igri.

Dodatna navodila

  • Rezervacija je potrebna vsaj 2 dni prej na naši spletni strani www.mindmaze.si
  • Rezervacijo lahko opravite tudi preko telefona, 041 991 771 in našli bomo za vas ugodno rešitev.
  • Možno doplačilo za več oseb.
  • Veljavnost voucherja je 6 mesecev od dneva nakupa.

Cena: 49,80 EUR

Najdi svojo povezavo