Naslovna slika - Rimske Terme

Rimske Terme

Zakaj obiskati Rimske terme?

Več kot 2000 - letna zgodovina, znanje in izkušnje, glede vpliva termalne vode na zdravje in dobro počutje, so prispevali k nastajanju programov bivanja in naprednih welness in medicinskih programov. Pozitivni učinki termalne vode spodbujajo občutek duševne in fizične umirjenosti, kar vpliva na sproščeno stanje telesa in duha, ki posamezniku omogoča notranjo harmonijo in regeneracijo. Hotelski kompleks Rimske terme združuje tri med seboj povezane hotele in se razprostira na več kot 30.000 m². Vsak hotel označuje edinstven slog, ki vsakemu gostu ponuja udobje in nastanitev po njegovem okusu. Rimske terme ležijo le 20 minut iz Celja. Popolna destinacija za organizacijo seminarja, team buildinga, poroke ali gala dogodka. Wellness center Amalija ponuja unikatne hišne masaže in rituale, deželo savn, fitness, kozmetični center in unikatno zasnovan zunanji in notranji bazen, po zgledu bazenov iz starega Rima.

Izkusite inovativne terapije Rimskih term v Historičnem templju

Z uporabo termalne vode v kopelih, direktno iz vrelca, lahko ohranjate zdravje, lepoto, notranjo harmonijo, in povrnete videz mladosti. Sestava zdravilne vode in elementi v vodi, se lahko absorbirajo neposredno na celični ravni zaradi ionizacije. Med postopkom terapije lahko dosežete, da vaše telo nahranite/obogatite v vodi bogato z minerali, ki jih absorbirajo kožne mišice, sklepi in drugi deli telesa.

Rimske terme so sinonim za brezčasno eleganco ambienta, nadstandardno opremljene suite, toplo gostoljubje, vrhunsko kulinariko in unikatno ponudbo wellness storitev.

Kaj lahko gostje počnejo v Rimskih termah?

Sprehod med sekvojami, cipresami in drugim eksotičnem drevjem v zdraviliškem parku je gostom v okviru tovrstne ponudbe na voljo neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu, na recepciji si lahko sposodijo pohodniške palice ali kolo, zraven dobijo še karto pohodniških in kolesarskih poti v bližnji okolici. Na voljo jim je fitnes, po vseh aktivnostih pa še sprostitev v Deželi savn in razvajanje z različnimi masažami, oblogami, pilingi, knajpanjem in vrtinčenjem zraka. Obiskovalcem ponujajo tudi bogat program za sproščanje (anti-stress); učijo jih pravilnega dihanja, raztezalnih vaj, ponujajo jim masaže – tudi terapevtske za ohranjanje zdravja, različne telovadbe, itd. Na voljo je tudi telovadnica, ki je primerna za bootcamp vadbo.

Kakšne programe ponujajo gostom?

V Rimskih termah ponujajo pakete namestitve, ki so namenjeni predvsem ljubiteljem narave, nordijske hoje, kolesarjenja, pestre animacije ter skratka vsem, ki želijo preživeti prosti čas aktivno. Paketi bivanja so namenjeni družinam, seniorjem, parom na razvajanju in tistim, ki želijo preživeti svoj oddih aktivno. Več ponudbe je dosegljive na www.rimske-terme.si.

Bi potovali kam drugam?

Bled

Bled

Najbolj priljubljen turistični kraj v Sloveniji.

Preberi več
Postojnska jama

Postojnska jama

Doživite podzemni raj in spoznajte človeško ribico.

Preberi več
Ljubljana

Ljubljana

Izkusite prestolnico.

Preberi več
Škofja Loka

Škofja Loka

Muzej na Loškem gradu.

Preberi več
Brezje

Brezje

Slovensko Marijino narodno svetišče.

Preberi več
Bohinj

Bohinj

Oddahnite si od vsakodnevnega vrveža in preživite dan v zavetju Julijskih Alp.

Preberi več
Koper

Koper

Obiščite Pokrajinski muzej v Kopru.

Preberi več
Lipica

Lipica

Dom lipicancev in največja kobilarna z lipicanci na svetu.

Preberi več
Pustolovski park Geoss

Pustolovski park Geoss

Plezajte po sedmih trasah, spustite se po orjaškem spustu, prespite v drevesnih krošnjah in se razvajajte na Gozdni čutni poti.

Preberi več
Velika planina

Velika planina

Prijeten sprehod na svežem zraku med iglavci in pašniki.

Preberi več
Piran

Piran

Odkrijte mesto, ki je zraslo na soli.

Preberi več
Portorož

Portorož

Obalno središče s hedonistično, dinamično in sončno osebnostjo.

Preberi več
Maribor

Maribor

Mesto najstarejše trte na svetu.

Preberi več
Ptuj

Ptuj

Najstarejše slovensko mesto, mesto enkratnih doživetij.

Preberi več
Kranj

Kranj

Prestolnica slovenskih Alp.

Preberi več
Celje

Celje

Knežje mesto.

Preberi več
Novo mesto

Novo mesto

Srce Dolenjske, obdano z vinorodnimi griči.

Preberi več
Šaleška dolina

Šaleška dolina

Dolina samosvojih zgodb.

Preberi več