Ta veseli praznični december - z busom
Objavljeno 27. november 2023, 10:10

Odkrijte čar evropskih prestolnic v zimskem obdobju in času veselega pričakovanja novega leta ter čarobnih prazničnih sejmov.

Avtobusi, s katerimi prevozniki (Flixbus, BlaBlaCar Bus, Bosnaexpres, Niš Ekspres, Medaturs, Europa Bus, Hisar, Kahrić, Globtour, itn.) opravljajo prevoze na mednarodnih linijah so udobni, varni in okolju prijaznejši. Potovanja z njimi iz Ljubljane do več kot 3.000 destinacij oziroma po celotni Evropi, pa ugodna - naštete destinacije in najnižje cene!

praga
  • Prodajno-informacijska mesta avtobusne postaje v Ljubljani so odprta vse dni v letu (nakup vozovnic, rezervacije, informacije, vozni redi)
  • Info center je dosegljiv na telefonski številki 1991, vse dni v letu (rezervacija vozovnic, informacije, vozni redi, potrdila o cenah)
  • Ta spletna stran avtobusne postaje, ki združuje vozne rede vseh avtobusnih prevoznikov, tako v domačem kot mednarodnem prometu, www.ap-ljubljana.si

Preverite vse povezave v tujino na zemljevidu mednarodnih linij - KLIK ter začnite z načrtovanjem prijetnih doživetij ob zaključku leta 2023.

bozicni_sejem

Avtobusna postaja Ljubljana svetuje zgodnji nakup vozovnic saj so lahko avtobusi v prazničnem času polno zasedeni. Za dodatne informacije obiščite prodajno-informacijska mesta avtobusne postaje ali pokličite v Info center za javni potniški promet na številko 1991.

Pomladanski izleti po celi Evropi

17. april 2024, 09:03

Iz ljubljanske avtobusne postaje, ki predstavlja osrednje vozlišče mednarodnih avtobusnih linij, ki povezujejo severno Evropo z južno in zahodno z vzhodno, lahko potujete z več deset različnimi avtobu

Preberi več
AP Ljubljana prejela priznanje za spodbujanje zaposlenih

22. marec 2024, 08:07

AP Ljubljana objavlja priznanje, ki ga je prejela za izobraževanje zaposlenih, spodbujanje kakovostnih odnosov med svojimi zaposlenimi-prodajalci in vami kot kupci in predvsem za to, ker najboljše zap

Preberi več
Možnost težav pri obdelovanju vlog za subvencionirane vozovnice med 1. in 3. marcem

29. februar 2024, 12:01

Geodetska Uprava Republike Slovenije bo med 1. in 3. marcem 2024 izvajala informacijsko prenovo Registra prostorskih enot in vključitev Registra naslovov. Zaradi omenjene prenove, bo moteno delovanje

Preberi več