Park Postojnska jama

Park Postojnska jama

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Park Postojnska jama je ponovno odprt. Z avtobusom se lahko zapeljete iz Ljubljane neposredno v Park – avtobusno postajališče Postojnska jama.

Vstopnice za Park in vozovnice so na voljo vsak dan pri blagajnah Avtobusne postaje Ljubljana.

Greste v postojnsko jamo? Tukaj dobite vse vstopnice

  • Vse na enem mestu – pridobite vse informacije, plačate samo enkrat
  • Izognite se vrstam – nič čakanja

Podajte se na nepozabno vožnjo s podzemnim vlakcem in doživite mogočen podzemni raj, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice in spoznajte človeško ribico.

Kako priti tja?

21 odhodov od ponedeljka do petka, 14 ob nedeljah in 7 ob sobotah. Izbirajte med odhodi med 5:30 in 23:00.

Preverite točni vozni red in opravite nakup preko voznega reda.
Namig: več avtobusov ima postajališče pred samim parkom. Preverite kateri – izberite “Postojnska jama” kot izstopna postaja.

Kaj si boste ogledali?

Postojnska jama

Dobrodošli v najbolj atraktivni jami na svetu z veličastnimi kapniškimi skulpturami in pestrim živalskim svetom. Podajte se na nepozabno vožnjo s podzemnim vlakcem in doživite mogočen podzemni raj.

Predjamski grad

Okusite pravljični svet vitezov – obiščite največji jamski grad na svetu. V 123m visoki navpični steni je vklesan že več kot 800 let star neosvojljiv srednjeveški čudež.

Vivarij

Postojnska jama nudi zavetje več kot 150 živalskim vrstam. Nekatere najbolj zanimive lahko spoznate čisto od blizu. Med njimi je glavna zvezda prav človeška ribica.

Expo jama kras

Največja razstava o krasu in Postojnski jami na svetu vam na sodoben in interaktiven način prikaže nastajanje podzemnih kraških pojavov in razkrije zgodovino jame.

Najdi svojo povezavo