Youth Hostel Proteus

Youth Hostel Proteus

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Vse naše sobe so 3 posteljne. Če želite eno ali dvoposteljno sobo morate rezervirati celotno sobo. Na voljo imamo 120 ležišč. V času poletni počitnic, pa še dodatnih 100. Sobe so bile pred kratkim popolnoma obnovljene. So izjemoma svetle in elegantne, razgled na park pa bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Skratka, imamo vse kar potrebujete in nič kar ne potrebujete za najbolj udobno bivanje. Sobe imajo skupne kopalnice s tuši in se nahajajo na vsakem hodniku. Prostori so ločeni ter razdeljeni na moške in ženske. Vsaka postelja ima svojo bralno lučko ter velik predal, kamor lahko zaklenete prtljago. V ceno je všteta neomejena uporaba interneta, posteljnina in brisače. Ob šoli lahko gosti hostla brezplačno parkirate. Ne glede na to ali potujete sami, s partnerjem ali družino imamo vedno pravo izbiro za vas.

Youth Hostel Proteus ima veliko dodatnih uslug, ki jih lahko ponudi. Če se želite družiti s prijatelji popotniki v naših skupnih prostorih, si pripraviti poceni obrok v družabni kuhinji, oprati ter posušiti perilo ali pa se samo sprostiti v baru ob toplem napitku, vam bodo dodatne usluge zagotovile polno udobje v času vašega bivanja. Vendar to ni vse, nudimo vam še veliko več. Za polno izkušnjo naših uslug nas boste morali obiskati!

Youth Hostel Proteus 
Dnevno št. avtobusnih linij Ljubljana - Postojna21
Dnevno št. avtobusnih linij Postojna - Ljubljana21
Cena enosmerne vozovnice6,00 EUR
Cena povratne vozovnice10,80 EUR

Avtobusne vozovnice lahko kupite v voznem redu ali pri blagajnah AP Ljubljana. Za več informacij pokličite INFO center an tel. št. 1991.

Kontakt

Youth Hostel Proteus
Tržaška cesta 36, Postojna

Tel: +386 51 630 781, +386 58 501 020
E-pošta: recepcija.sgls@guest.arnes.si
proteus.sgls.siNajdi svojo povezavo