MMC Hostel

MCC Hostel

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Celjski Mladinski center

MCC HOSTEL se nahaja v samem središču zgodovinskega mesta Celje v neposredni bližini centralne železniške in avtobusne postaje. Mladinski hotel z odličnim izkoristkom naravnih virov sledi izročilom kulturne dediščine Celja, kar ponazarja 11 tematsko opremljenih sob.

Za večje skupine in popotnike, ki ne želijo pozabiti svojih študentskih dni, imamo urejene 4 večposteljne sobe, za tiste malo bolj zahtevne oz. željne zasebnosti pa smo uredili 7 tematskih dvoposteljnih in enoposteljnih sob.

Vsi naši gosti imajo na voljo skupni prostor s kuhinjo, semnarske sobe, večnamensko dvorano, pralnico, zimski vrt, in računalniški kotiček. Vse sobe imajo WiFi.

MCC Hostel odlikuje pestra ponudba hrane v neposredni bližini in preplet številnih kulturno zabavnih dejavnosti, ki jih ponuja Celjski mladinski center s svojo kavarno. Za lažje raziskovanje našega čudovitega mesta je na voljo brezplačna izposoja koles.

MCC Hostel 
Dnevno št. avtobusnih linij Ljubljana - Celje15
Dnevno št. avtobusnih linij Celje - Ljubljana14
Cena enosmerne vozovnice7,50 EUR
Cena povratne vozovnice-

Avtobusne vozovnice lahko kupite v voznem redu ali pri blagajnah AP Ljubljana. Za več informacij pokličite INFO center an tel. št. 1991.

Kontakt

Celjski mladinski center
MCC Hostel
Mariborska 2, Celje

Tel: +386 (0)3 490 87 42
E-pošta: mcc.hostel@mc-celje.si
www.mc-celje.si

Najdi svojo povezavo