Hostel Bearlog

Hostel Bearlog

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Hostel Bearlog je prvi hostel na Kočevskem in se nahaja v središču Kočevja poleg Tržnice Kočevje ter v neposredni bližini avtobusne postaje. Nahaja se v obnovljeni hiši z bogato zgodovino, njegova zunanja oblika je zaradi varstva kulturne dediščine v celoti ostala enaka prvotno zgrajeni stavbi, notranjost pa je opremljena v modernem stilu in ponuja namestitev različno zahtevnim gostom.

V hostlu je 30 ležišč v 8 tematsko urejenih sobah, poimenovanih po drevesih in živalih. Sobe vas popeljejo v vzporedni doživljajski gozdni svet, v katerem je moč začutiti pridih narave in divjine.

V pritličju, na malo manj kot 400 m2, je glavni turistični informacijski center za destinacijo Kočevsko, recepcija za sprejem gostov, velika jedilnica s skupno kuhinjo, družabni prostor za druženje in dvoposteljna soba za gibalno ovirane.

V prvem nadstropju sta dve troposteljni in dve štiriposteljni sobi s skupnimi sanitarijami (WC in TUŠ). V mansardnem nadstropju sta dve dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem in soba z 8 ležišči. Vsaka soba ima svoje sanitarije (WC in TUŠ). Zjutraj vas razvajamo z zajtrkom, kjer ne bo manjkalo lokalnih in ekološko pridelanih živil.

Hostel Bearlog je imetnik znakov Slovenia Green Accommodation in Medvedu prijazno ter je nosilec okoljskega znaka Travelife – mednarodnega certifikata za trajnostno delovanje. Hostel Bearlog je kolesarjem in pohodnikom prijazna nastanitev.

Nastanitev bo prejemala turistične bone od 19. junija 2020. Posebna priložnost do konec oktobra 2020 pa čaka vsakega, ki bo prespal najmanj dve nočitvi. Ta priložnost je enkratna izposoja mestnega kolesa, gorskega kolesa, dnevna vinjeta na MTB trail center ali kava v kavarni KCK v Kočevju.

Hostel Bearlog 
Dnevno št. avtobusnih linij Ljubljana - Kočevje23
Dnevno št. avtobusnih linij Kočevje - Ljubljana26
Cena enosmerne vozovnice6,70 EUR
Cena povratne vozovnice-

Avtobusne vozovnice lahko kupite v voznem redu ali pri blagajnah AP Ljubljana. Za več informacij pokličite INFO center an tel. št. 1991.

Kontakt

Hostel Bearlog
Ljubljanska cesta 4, 1330 Kočevje

Tel: +386 31 544 744
E-pošta: hostel.bearlog@kocevsko.com
www.kocevsko.com

Najdi svojo povezavo