HIT Alpinea

HIT Alpinea

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Na tromeji med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, Hit Alpinea združuje tri 4* hotele (hotel Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora), apartmajsko hišo Vitranc ter široko ponudbo wellness storitev in gostinskih uslug.

Kranjska Gora slovi kot celoletno zabaviščno, športno in rekreacijsko središče v Julijskih Alpah. S svojo široko ponudbo in naravnimi danostmi je destinacija za vse generacije v vseh letnih časih. Naravne danosti pa odlično dopolnjuje ponudba hotelov Hit Alpinea.

V treh hotelih in apartmajski hiši nudijo vse za razvajanje, nepozabne počitnice, kratek oddih, seminarje in športne priprave. V treh 4* hotelih s čudovitim pogledom na Julijske Alpe ali Karavanke poskrbijo za udoben in brezskrben dopust:

  • Hotel Kompas je s 156 sobami največji v destinaciji, dopolnjuje pa ga še bazen in manjši savna center in otroška igralnica.
  • Ramada Resort Kranjska Gora je prejemnik kar sedmih mednarodnih priznanj za najboljši smučarski hotel v Sloveniji. Ponaša se z velikim wellness centrom (bazeni, savne, masaže) ter veliko sončno teraso.
  • Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora bo z lokacijo v centru mesta in s svojimi prostornimi sobami razveselil vse, ki si želijo udobja. Picerija in kavarna v pritličju pa privabili vse sladokusce.
  • Apartmaji Vitranc imajo udobje doma in hkrati ponudbo hotela. Možno je kombinirati najem z obroki v hotelu ter kopanje v katerem izmed bazenov.

Skozi celo leto pa je Oštarija tista, ki s svojo veliko teraso ob vznožju smučišč in kaminom pozimi, privabi dobrojedce in vse željne sonca.

HIT Alpinea 
Dnevno št. avtobusnih linij Ljubljana - Kranjska Gora16
Dnevno št. avtobusnih linij Kranjska Gora - Ljubljana17
Cena enosmerne vozovnice8,70 EUR
Cena povratne vozovnice15,66 EUR

Avtobusne vozovnice lahko kupite v voznem redu ali pri blagajnah AP Ljubljana. Za več informacij pokličite INFO center an tel. št. 1991.

Kontakt

Hit Alpinea d.o.o.
Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora

Tel.: +386 4 588 44 77
E-pošta: info@hit-alpinea.si

Najdi svojo povezavo