Gostilna in prenočišča Kunstelj

Gostilna in prenočišča Kunstelj

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

Domačija Kunstelj v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po družinskem gostoljubju in odlični slovenski kulinariki. Znana je tudi po tem, da je k njej rad zahajal nekdanji predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito.

Pod Kunstljevo streho se nahajajo tradicionalna slovenska gostilna, s posebnimi gostilniškimi prostori, udobne sobe (10 sob), vinska klet z najrazličnejšimi vini in čudoviti letni vrt, ki ponuja pravljični razgled na zeleno dolino Save in bele vrhove Julijskih Alp s Triglavom v ozadju.

Posestvo vodi že četrta generacija družine Štiherle, ki ohranja tradicijo kuhanja domačih jedi. Kunstelj prisega na naravno in lokalno. Jedi so pripravljene po starih slovenskih receptih in ponudba je prilagojena letnim časom, saj se pri kuhanju pogosto uporablja povrtnine iz domačega vrta. Vse, kar ne zraste na domačem vrtu, pa Kunstlju priskrbi lokalno ozaveščena trgovina 18sedem3.

Poroka, družinsko slavje, poslovni sestanek, team building ali počitnice na Gorenjskem – Kunstelj gosti različne dogodke do 300 ljudi in vsakemu dogodku se z mislijo na popolno zadovoljstvo gostov posveti celotna družina.

Doživite pravo družinsko gostoljubje, tradicijo in naravo. Prepustite se sproščenosti preprostih užitkov na domačiji Kunstelj.

Gostilna in prenočišča Kunstelj 
Dnevno št. avtobusnih linij Ljubljana - Radovljica40
Dnevno št. avtobusnih linij Radovljica - Ljubljana38
Cena enosmerne vozovnice5,60 EUR
Cena povratne vozovnice10,08 EUR

Avtobusne vozovnice lahko kupite v voznem redu ali pri blagajnah AP Ljubljana. Za več informacij pokličite INFO center an tel. št. 1991.

Kontakt

KUNSTELJ 1873
Gostilna in prenočišča
Gorenjska cesta 9, 4240 Radovljica

Tel: +386 (0)4 53 15 178
E-pošta: info@kunstelj.si
www.kunstelj.si

Najdi svojo povezavo