Postojnska jama + Vivarij + EXPO + razstava metuljev

3,00 39,20 

Obiščite Postojnsko jamo, Vivarij, razstavo EXPO jama kras in raztavo metuljev ter prihranite!

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Postojnska jama

Dobrodošli v najbolj atraktivni jami na svetu z veličastnimi kapniškimi skulpturami in pestrim živalskim svetom. Podajte se na nepozabno vožnjo s podzemnim vlakcem in doživite mogočen podzemni raj, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice.

 

Vivarij

Postojnska jama nudi zavetje več kot 150 živalskim vrstam. Nekatere najbolj zanimive lahko spoznate čisto od blizu. Med njimi je glavna zvezda prav človeška ribica.

 

EXPO jama kras

Obiščite bogato interaktivno razstavo, ki vas bo vodila skozi izjemne dogodke in splet naključij, ki so v režiji narave ustvarili ta podzemni čudež. Posebna pozornost je namenjena najmlajšim, ki jih skozi razstavo interaktivno vodita človeška ribica in hrošč drobnovratnik, preizkusijo pa se lahko tudi v vožnji čisto pravega jamskega vlakca.

 

Metulji sveta

Metulj je simbol lahkotnosti, svobode, preobrazbe in novega življenja. Oglejte si živopisno razstavo več kot 3000 dnevnih in nočnih metuljev z vsega sveta, ki smo jo dopolnili s fotografijami izredno redkih in zaščitenih vrst metuljev.

 

Voucher, ki ga prejmete po uspešno opravljenem spletnem nakupu natisnite in zamenjajte za vstopnico pri prednostni blagajni Parka Postojnska jama ter se prepustite užitkom ob ogledu. 

Za nakup avtobusne vozovnice obiščite vozni red.

Dodatne informacije

Starost

odrasli, študenti 16-25 let, otroci 6-15 let, otroci do 5 let