Postojnska jama + Predjamski grad + Vivarij + razstava metuljev

3,00 41,90 

Obiščite Postojnsko jamo, Predjamski grad, Vivarij in raztavo metuljev ter prihranite!

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Postojnska jama

Dobrodošli v najbolj atraktivni jami na svetu z veličastnimi kapniškimi skulpturami in pestrim živalskim svetom. Podajte se na nepozabno vožnjo s podzemnim vlakcem in doživite mogočen podzemni raj, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice.

 

Predjamski grad

Le nekaj kilometrov od Postojnske jame kraški svet ponuja nepozabno doživetje v pravljičnem svetu vitezov. V 123 m visoki navpični steni je vklesan že več kot 800 let star neosvojljiv srednjeveški čudež.

 

Vivarij

Postojnska jama nudi zavetje več kot 150 živalskim vrstam. Nekatere najbolj zanimive lahko spoznate čisto od blizu. Med njimi je glavna zvezda prav človeška ribica.

 

Metulji sveta

Metulj je simbol lahkotnosti, svobode, preobrazbe in novega življenja. Oglejte si živopisno razstavo več kot 3000 dnevnih in nočnih metuljev z vsega sveta, ki smo jo dopolnili s fotografijami izredno redkih in zaščitenih vrst metuljev.

 

Voucher, ki ga prejmete po uspešno opravljenem spletnem nakupu natisnite in zamenjajte za vstopnico pri prednostni blagajni Parka Postojnska jama ter se prepustite užitkom ob ogledu. 

Za nakup avtobusne vozovnice obiščite vozni red.

Dodatne informacije

Starost

odrasli, študenti 16-25 let, otroci 6-15 let, otroci do 5 let