Spletni nakup vozovnic

INFO center 1991
INFO center 1991
Pokliči 1991 za vse informacije o voznih redih, cenah vozovnic, za rezervacijo sedeža ...

S ponovnim zagonom javnega potniškega prometa 11. 5. 2020, smo v voznem redu omogočili prodajo vozovnic za vse smeri in relacije.

Po opravljenem nakupu prejmete račun in vozovnico, ki jo natisnete in uporabite na avtobusu.

Nakup avtobusnih vozovnic je možen neposredno v voznem redu do 30 dni pred dnevom odhoda.

Pogoji spletne prodaje

NAVODILA za nakup avtobusnih vozovnic
  1. V vnosno polje VSTOP: vstopna postaja, vpišite začetno destinacijo, npr. Ljubljana in izmed predlaganih možnosti izberite LJUBLJANA AVTOBUSNA POSTAJA. Za iskanje voznih redov prevoznika Autotrans-Arriva se vpiše Ljubljana (Autotrans HR) ter za iskanje voznih redov prevoznika Flixbus, Ljubljana (Flixbus DE).
  2. V vnosno poljeIZSTOP: izstopna postaja, vpišite končno destinacijo, npr. Zagreb in izberite eno izmed predlaganih možnosti, npr. Zagreb (avtobusna postaja). Če iščete po voznih redih prevoznika Autotrans-Arriva ali Flixbus, vam bo sistem ponudil samo postaje iz voznega reda posameznega prevoznika, kar je razvidno iz imen postajališč, npr. Rijeka (Autotrans HR).
  3. Izberite datum odhoda in kliknite Pojdi.

Če vas zanimajo vmesne postaje ali izrisana pot na zemljevidu, pri izbranem odhodu kliknite Podrobnosti . Če ste se že odločili za odhod, kliknite  Košarica.

Izberite vrsto in število vozovnic ter kliknite  Dodaj v košarico.

Izbrane vozovnice se shranijo v  Košarici. Za nadaljevanje nakupa kliknite Prikaži košarico, kjer lahko preverite podrobnosti izbranih vozovnic (datum in čas potovanja, relacija, število) ter skupno ceno.

Spodaj kliknite Nadaljuj na blagajno.

Vpišite potrebne osebne podatke, ki so varovani v skladu s pravili Varstva in hrambe osebnih podatkov, nato pa izberite način plačila.

Po uspešno zaključenem nakupu na vpisan e-naslov prejmete spletno vozovnico, ki jo je potrebno natisniti in ob vstopu v avtobus oddati vozniku, ter račun.

V primeru dodatnih vprašanj, nejasnosti ali želje po kakršnikoli pomoči, pokličite naš INFO center na tel. št. 1991.

Avtobusna postaja Ljubljana - tabla

Pogoji spletne prodaje

Splošno Naslednji pogoji veljajo za nakup avtobusnih vozovnic, blaga in storitev na spletni strani www.ap-ljubljana.si. Avtobusna postaja Ljubljana d. d. (v

Več informacij
Najdi svojo povezavo