Spletni nakup vozovnic

Udoben nakup vozovnic in vstopnic od doma

Nakup avtobusnih vozovnic je možen neposredno v voznem redu do 30 dni pred dnevom odhoda.

Če po nakupu prejmete na e-poštni naslov samo račun, je potrebno vozovnico med delovnim časom prevzeti pri blagajnah AP Ljubljana. Spletne vozovnice ne prejmete pri prevoznikih LPP – Ljubljanski potniški promet, Avtobusni promet Murska Sobota, Lasta Beograd in Transprodukt Beograd.

Pogoji spletne prodaje


Navodila za nakup avtobusnih vozovnic

V vnosno polje vstopna postaja, vpišite začetno destinacijo, npr. Ljubljana in izmed predlaganih možnosti izberite LJUBLJANA AVTOBUSNA POSTAJA ali Ljubljana (Autotrans HR) za iskanje po voznih redih prevoznika Autotrans Rijeka.

V vnosno polje izstopna postaja, vpišite končno destinacijo, npr. Zagreb in izberite eno izmed predlaganih možnosti, npr. Zagreb (avtobusna postaja). Če iščete po voznih redih prevoznika Autotrans Rijeka, vam bo sistem ponudil samo postaje iz voznega reda posameznega prevoznika, kar je razvidno iz imen postajališč, npr. Rijeka (Autotrans HR).

Izberite datum odhoda in kliknite  Najdi.

Če vas zanimajo vmesne postaje ali izrisana pot na zemljevidu, pri izbranem odhodu kliknite Podrobnosti . Če ste se že odločili za odhod, kliknite  Košarica.

Izberite vrsto in število vozovnic ter kliknite  Dodaj v košarico.

Izbrane vozovnice se shranijo v  Košarici. Za nadaljevanje nakupa kliknite Prikaži košarico, kjer lahko preverite podrobnosti izbranih vozovnic (datum in čas potovanja, relacija, število) ter skupno ceno.

Spodaj kliknite Nadaljuj na blagajno.

Vpišite potrebne osebne podatke, ki so varovani v skladu s pravili Varstva in hrambe osebnih podatkov, nato pa izberite način plačila.

Po uspešno zaključenem nakupu na vpisan e-naslov prejmete spletno vozovnico, ki jo je potrebno natisniti in ob vstopu v avtobus oddati vozniku, in račun.

V primeru dodatnih vprašanj, nejasnosti ali želje po kakršnikoli pomoči, pokličite naš INFO center na tel. št. 1991.

 

Pogoji spletne prodaje

Splošno Naslednji pogoji veljajo za nakup avtobusnih vozovnic, blaga in storitev na spletni strani www.ap-ljubljana.si. Avtobusna postaja Ljubljana d. d. (v

Več informacij