Spletni nakup vozovnic

Nakup avtobusnih vozovnic je možen neposredno v voznem redu do 30 dni pred dnevom odhoda.

Vozovnice je potrebno prevzeti med delovnim časom na eni izmed blagajn Avtobusne postaje Ljubljana, kjer lahko pridobite dodatne informacije o odhodu in poti.

Pogoji spletne prodaje

 

Navodila za nakup avtobusnih vozovnic

V vnosno polje vstopna postaja, vpišite začetno destinacijo, npr. Ljubljana in izmed predlaganih možnosti izberite LJUBLJANA AVTOBUSNA POSTAJA ali Ljubljana (Autotrans HR) za iskanje po voznih redih prevoznika Autotrans Rijeka.

V vnosno polje izstopna postaja, vpišite končno destinacijo, npr. Zagreb in izberite eno izmed predlaganih možnosti, npr. Zagreb (avtobusna postaja). Če iščete po voznih redih prevoznika Autotrans Rijeka, vam bo sistem ponudil samo postaje iz voznega reda posameznega prevoznika, kar je razvidno iz imen postajališč, npr. Rijeka (Autotrans HR).

Izberite datum odhoda in kliknite  Najdi.

Če vas zanimajo vmesne postaje ali izrisana pot na zemljevidu, pri izbranem odhodu kliknite Podrobnosti . Če ste se že odločili za odhod, kliknite  Košarica.

Izberite vrsto in število vozovnic ter kliknite  Dodaj v košarico.

Izbrane vozovnice se shranijo v  Košarici. Za nadaljevanje nakupa kliknite Prikaži košarico, kjer lahko preverite podrobnosti izbranih vozovnic (datum in čas potovanja, relacija, število) ter skupno ceno.

Spodaj kliknite Nadaljuj na blagajno.

Vpišite potrebne osebne podatke, ki so varovani v skladu s pravili Varstva in hrambe osebnih podatkov, nato pa izberite način plačila.

Po uspešno zaključenem nakupu, na vpisan e-naslov prejmete potrdilo o plačilu in račun s prevzemno kodo. Vozovnice lahko hitro in enostavno dvignete s prevzemno kodo med delovnim časom pri blagajnah Avtobusne postaje Ljubljana.

V primeru dodatnih vprašanj, nejasnosti ali želje po kakršnikoli pomoči, pokličite naš INFO center na tel. št. 1991.