Popolna zapora ceste IDRIJA – GODOVIČ

čet, 19. Jul 2018 | Obvozi

Potnike obveščamo, da bo od ponedeljka, 23. 7. 2018, do ponedeljka, 20. 8. 2018, popolna zapora ceste Idrija–Godovič v Zali.

Avtobusi bodo v tem času koristili obvoz po cesti iz Idrije prek vasi Dole in Medvedjega Brda do Godoviča ter obratno. Prevoz bomo opravljali z manjšimi 20- ali 30-sedežnimi avtobusi.

Zaradi daljšega obvoza pričakujemo cca. 15-minutne zamude tako ob prihodu v Idrijo iz smeri Godoviča kakor tudi ob prihodih v Ljubljano iz smeri Idrije.

 

Bistvene spremembe:

  • Linije iz Bovca in Tolmina za Ljubljano bodo obratovale iz Cerkna prek Škofje Loke v Ljubljano ter obratno. Razporejeni bodo 50-sedežni avtobusi. Manjši avtobusi bodo vozili iz Cerkna prek Idrije in po obvozu v Ljubljano ter obratno. V Cerknem bo vzpostavljena obojestranska povezava.
  • Liniji ob 10:45 Idrija–Ljubljana in ob 12:15 Ljubljana–Idrija se v času zapore ukineta.
  • Linija Idrija–Ajdovščina–Nova Gorica bo obratovala samo iz Godoviča. Potniki bodo lahko zjutraj koristili avtobus ob 5:35 iz Idrije v Ljubljano. V Godoviču bodo prestopili na avtobus za Ajdovščino. Enako velja ob povratku ob 15:05 iz Godoviča v Idrijo.
  • Vsi odhodi iz Idrije ostanejo nespremenjeni v smeri Godoviča, razen za prevoz delavcev EBM Papst Podskrajnik, ko bodo odhodi za Podskrajnik 15 minut prej. Prav tako bodo odhodi za prevoz delavcev Rotomatike in Kolektorja iz smeri Zadlog za Idrijo 10 minut prej.

 

Bovec – spremenjen vozni red v času zapore

Cerkno – spremenjen vozni red v času zapore

Podskrajnik – Ajdovščina – spremenjen vozni red v času zapore

Zadlog – spremenjen vozni red v času zapore

 

Vir: nomago.si

 

 

Najdi svojo povezavo