Popolna zapora ceste Godovič – Idrija v Zali

pon, 8. Jul 2019 | Obvozi

Potnike obveščamo, da bo od ponedeljka, 29. 7. 2019 do 1. 9. 2019, popolna zapora ceste Idrija – Godovič v Zali.

Avtobusi bodo v tem času koristili obvoz po cesti iz Idrije preko vasi Dole in Medvedjega Brda do Godoviča ter obratno. Prevoz se bo izvajal z manjšimi 20 ali 30 sedežnimi avtobusi.

Zaradi daljšega obvoza pričakujemo cca. 15 minutne zamude tako ob prihodu v Idrijo iz smeri Godoviča, kakor tudi prihode v Ljubljano iz smeri Idrije.

Bistvene spremembe:

  • Linije iz Bovca in Tolmina za Ljubljano bodo obratovale iz Cerkna preko Škofje Loke v Ljubljano ter obratno. Razporejeni bodo 50 sedežni avtobusi. Manjši avtobusi bodo vozili iz Cerkna preko Idrije in po obvozu v Ljubljano ter obratno. V Cerknem bo vzpostavljena obojestranska povezava.
  • Liniji 10:45 Idrija – Ljubljana in 12:15 Ljubljana – Idrija se v času zapore ukineta
  • Linija Idrija – Ajdovščina – Nova Gorica bo obratovala samo iz Godoviča. Potniki bodo zjutraj koristili avtobus ob 5:35 uri iz Idrije za Ljubljano. V Godoviču bodo prestopili na avtobus za Ajdovščino. Enako velja ob povratku ob 15:05 iz Godoviča za Idrijo.
  • Vsi odhodi iz Idrije ostanejo nespremenjeni v smeri Godoviča, razen za prevoz delavcev EBM Papst Podskrajnik, kjer bodo odhodi za Podskrajnik 15 minut prej. Prav tako bodo odhodi za prevoz delavcev Hidrie in Kolektorja iz smeri Zadlog za Idrijo 10 minut prej.

Vir: nomago.si

Najdi svojo povezavo