Nove linije prevoznika Flixbus

pon, 18. Jun 2018 | Novice

Flixbus – mobilni prevoznik z največjim evropskim mednarodnim zelenim omrežjem je v mesecu juniju praznoval 2. rojstni dan delovanja v Sloveniji.

Ter že drugo leto uspešnega sodelovanja z Avtobusno postajo Ljubljana. Tako je s postaje moč neposredno potovati v kar 13 držav, med drugim na Hrvaško, Madžarsko, Italijo, Avstrijo, Češko, Slovaško, Nemčijo, Švico, Francijo, Španijo, itn. S prestopanji v drugih evropskih prestolnicah pa do več kot 1.700 krajev po Evropi. Vse vozovnice prevoznika Flixbus se prodajajo pri blagajnah Avtobusne postaje Ljubljana, ki so odprte vse dni v letu.

Letošnja poletna novost, predstavljena na novinarski konferenci, 12. 6. 2018, na Avtobusni postaji Ljubljana pa sta dve novi liniji – tako imenovano Flixbus X: Graz – Maribor – Celje – Ljubljana AP – Koper, Portorož, Umag, Poreč, Rovinj, Pula in Celovec – Beljak – Bled – Ljubljana – Opatija – Reka – Malinska – Krk – Baška. Posebnost obeh linij je, da sta časovno usklajeni in se srečata na Avtobusni postaji Ljubljana. Tako lahko potnik v istem dnevu iz ene linije v Ljubljani prestopi na drugo.

Avtobusna postaja Ljubljana pozdravlja omenjeno novost ter želi partnerju Flixbusu še veliko uspehov in varnih voženj.

 

Vaša Avtobusna postaja Ljubljana

… odpiramo poti

 

Najdi svojo povezavo