Nagradna igra – 5 povratnih avtobusnih vozovnic do Trsta

tor, 21. Avg 2018 | Novice

Avtobusna postaja Ljubljana v nagradni igri – 5 povratnih avtobusnih vozovnic do Trsta (z všečkanjem strani Avtobusne postaje Ljubljana do povratnih avtobusnih vozovnic) podarja petim mladim (med 15 in 22 letom starosti), 5 povratnih avtobusnih vozovnic z odhodom iz Ljubljane.

Nagradna igra poteka ob začetku novega šolskega leta za dijakinje in dijake ter en mesec pred začetkom novega študijskega leta. Sodelovanje je mogoče med 21. 8. in 4. 9. 2018 na Facebook profilu Avtobusne postaje Ljubljana. Namen nagradne igre je podariti petim mladim (med 15 in 22 let) brezskrbni oddih v bližnji evropski prestolnici, pred začetkom zahtevnejših šolskih in študijskih opravil.

Avtobusna postaja Ljubljana na ta način tudi promovira javni avtobusni potniški promet, ki je ugoden, varen, udoben in okolju prijaznejši.

In izredno dostopen ter dosegljiv, z več kot 20 dnevnimi odhodi iz Ljubljane do določenih evropskih prestolnic, že od 5 EUR v eno smer. Vse mednarodne povezave z Avtobusne postaje Ljubljana – KLIK.

 

Pravila in pogoji nagradne igre

Najdi svojo povezavo