Maraton Franja 2020 – spremenjeno izvajanje nekaterih linij

pet, 4. Sep 2020 | Obvozi

Zaradi kolesarskega maratona Franja bo v naslednjih dneh spremenjeno izvajanje nekaterih avtobusnih linij

Maraton Franja BTC City 2020 – OVIRE V PROMETU IN POPOLNE ZAPORE

ARRIVA

Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 6. septembra 2020, zaradi izvedbe kolesarskega maratona Franja, spremenjeno izvajanje naslednjih prevozov:

SPREMEMBE ŽIRI

Odhod 13:10 Žiri – Škofja Loka SE UKINE

SPREMEMBE – LJUBLJANA

Odhod 13:10 AP Škofja Loka – Ljubljana se prestavi na odhod 13:10 iz AP Škofja Loka – Kranj (prestop v Kranju na odhod 13:39 Kranj – Ljubljana)

Odhod 14:10 AP Škofja Loka – Ljubljana se prestavi na odhod 14:10 AP Škofja Loka – Kranj (prestop v Žabnici)

Odhodi 12:20, 13:20, 14:20 in 15:20 iz Ljubljane se izvajajo preko Kranja Labore do postajališča Stari Dvor

Med izvajanjem prevozov v času zapore se iz smeri in v smeri Ljubljana ukinejo postajališča: Škofja Loka Plevna, Trata MD, Škofja Loka ŽP, Škofja Loka Kroj, Reteče in Godešič.

SPREMEMBE – KRANJ

Odhodi 12:10, 13:10, 14:10 iz Škofje Loke za Kranj se izvajajo preko Gorajt.

Odhodi iz Kranja 12:40, 13:40, 14:40 za Škofjo Loko se izvajajo preko Gorajt.

Med izvajanjem prevozov v času zapore se iz smeri in v smeri Kranja ukinejo postajališča: Škofja Loka Plevna, Stari Dvor, Virmaše.

SPREMEMBE – KAMNIK

Od 12:00 do 17:00 bodo na relaciji Kamnik-Ljubljana-Kamnik ukinjeni avtobusni postajališči Ljubljana Ruski car in Ljubljana AMZS.

Vir: arriva.si

LPP

Spoštovani potniki,

zaradi kolesarskega maratona Franja, ki bo v soboto, 5. 9. 2020, pričakujemo, da bo med 6. in 16. uro prihajalo do zamud in posledično odstopanj od voznih redov na linijah, kjer bo potekala trasa maratona. Prav tako pričakujemo odstopanja od voznega reda linij na območju Bežigrada v nedeljo 6. 9. 2020, ko bo potekal veliki maraton Franja.

Potek trase:

Štart Slovenska cesta (Drama), do Zoisove, kjer se zavije levo in nadaljuje do križišča z Grudnovo, nato desno do Prulskega mostu. Nadaljuje se desno po Opekarski do Hladnikove, kjer se zavije levo in nadaljuje do križišča z Ižansko cesto, potem se zavije desno in nadaljuje do križišča za Črno vas. Trasa se nadaljuje desno po cesti Črna vas do Brglezovega štradona, nato levo in do Bresta po makadamskem odseku. V Brestu se zavije levo do Matene in spet levo proti Ljubljani do križišča ceste Iška loka (levo), proti Ižanski cesti. Nadaljuje se v nasprotni smeri prihoda Hladnikova, desno Opekarska, Trnovski pristan, Krakovski nasip, Zoisova in Slovenska cesta (Drama).

Za razumevanje se vam že v naprej zahvaljujemo.

Vir: lpp.si

Najdi svojo povezavo