Javni prevoz potnikov ponovno od 15. 12. 2020

pon, 14. Dec 2020 | Nekategorizirano, Novice

V skladu z vladnim Odlokom o omejitvah in načinu izvajanja prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije, se s torkom, 15. 12. 2020 ponovno vzpostavlja javni potniški promet.

Javni prevoz potnikov se bo izvajal v omejenem obsegu in po počitniškem voznem redu (dokler poteka izobraževanje na daljavo) in v skladu z vsemi navodili, priporočili in ukrepi za zajezitev virusa oziroma v skladu s higienskimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Vir: Ministrstvo za infrastrukturo

Avtobusna postaja Ljubljana v torek, 15. 12. 2020 odpira svoja vrata ob 5. uri zjutraj, v skladu z vsemi higienskimi priporočili in navodili pristojnih organov.

Nakup vozovnic priporočamo prek spletne strani, www.ap-ljubljana.si ali pri blagajnah avtobusne postaje v čakalnici, pri s steklom zaščitenih blagajnah. Dejavnost se izvaja v skladu s higienskimi priporočili NIJZ (omejevanje števila potnikov v čakalnici, obvezna nošnja zaščitne maske, razkuževanje rok in ohranjanje varnostne razdalje).

Vse informacije o ponovnem zagonu javnega potniškega prometa v RS, o voznih redih in higienskih ukrepih dobite tudi na številki 1991 – Info center Avtobusne postaje Ljubljana.

Higienska priporočila NIJZ.

Najdi svojo povezavo