Informativni dnevi 2020

Informativni dnevi 2020

V petek, 14. februarja in v soboto, 15. februarja bodo srednje šole in fakultete odprle svoja vrata za bodoče dijake in študente. V dveh dneh bodo šole izvedle 3 predstavitve, na katerih bodo predstavile svoje programe, predstavili pa se vam bodo tudi zaposleni in trenutni dijaki ter študenti.

V večini primerov bodo predstavitve v petek ob 9. uri dopoldne in 15. uri popoldne in v soboto ob 9. uri dopoldne.

Vsem v pomoč bodo na avtobusni postaji, ob glavnem prehodu čez postajo, podajali koristne informacije in delili informativne brošure z zemljevidi tudi informatorji Študentske organizacije Univerze v Ljubljani. V petek, 14. 2. med 9. in 15. uro ter v soboto, 15. 2. med 9. in 11.30 uro.

V petek, 14. 2. med 10. in 16. uro bo poskrbljeno tudi za hitro okrepčilo. Pri glavnem vhodu v čakalnico, ob informacijskem pultu ŠOU, se bodo izvajale degustacije juh Podravka, za kar bodo poskrbeli promotorji partnerja-Fini oglasi.


Ob prihodu na Avtobusno postajo Ljubljana svetujemo nakup mestne kartice Urbana (v kolikor je še nimate, cena je 2,00 EUR). V primeru, da mestno kartico Urbana že imate, pa jo pri eni od blagajn napolnite z dobroimetjem. Ena vožnja z mestnimi avtobusi-ena validacija stane 1,30 EUR in velja 90 minut.


Srednješolsko izobraževanje

 Seznam srednjih šol

 Seznam dijaških domov

Višješolsko izobraževanje

 Seznam fakultet Univerze v Ljubljani

 Seznam višjih strokovnih šol

Seznam študentskih domov v Ljubljani

Prevoz po Sloveniji

 Vseslovenski vozni red

Prevoz po Ljubljani

 Shema linij do fakultet in srednjih šol

 Vozni redi mestnega potniškega prometa

Vse informacije lahko dobite v našem INFO centru na tel. št. 1991.

Zaradi povečanega prihoda šoloobveznih otrok in njihovih staršev v Ljubljano iz celotne Slovenije, priporočamo prihod v Ljubljano in prevoze po Ljubljani z javnim prevoznim sredstvom.
Potovanje z avtobusom predstavlja namreč ugoden, varen, udoben in okolju prijaznejši način prevoza.

informativni dan studentka

Vsi podatki so informativne narave in se lahko spremenijo brez predhodne najave. Za morebitne napake AP Ljubljana ne odgovarja.

Najdi svojo povezavo