PRODAJA SMUČARSKIH VOZOVNIC KRVAVEC/ROGLA

Avtobusna postaja Ljubljana d.d.

AVTOBUSNA POSTAJA LJUBLJANA

1991 | Info center AP Ljubljana Aktualno vreme
Vozni red
DATUM
Parkirajte vaš avtobus za samo 21 € na dan! Črnja Tours | Ljubljana - Trst - Mestre - Padova | ugodno - že od € 9,50 DRD Domžale | Ljubljana - Mestre Hotel/Hostel Park Ljubljana Niš Ekspres | Ljubljana - Beograd - Niš Loški muzej Dünya Döner Kebab Ajda Fast Food MAMUT - ADRENALINSKA DOŽIVETJA Botanični vrt visitljubljana.com

... odpiramo poti

Urbana

Pametna mestna kartica URBANA na mestne avtobuse uvaja sodoben elektronski plačilni sistem z dvema vrstama kartic, ki jih lahko izdelate ali polnite na blagajnah Avtobusne postaje Ljubljana. Ne veste katera bi bila najbolj primerna za vas? Obrnite se na naše prodajno osebje, rade volje vam bomo svetovali.

Vrednostno Urbano lahko kupite tudi preko spleta

Vrednostna kartica URBANA je nadomestila predhodno plačevanje z žetoni in gotovino na avtobusih mestnega prometa, poleg tega pa omogoča tudi plačevanje parkiranja, vzpenjače na grad in storitev Ljubljanskih knjižnic.

Vrednostno kartico je možno napolniti z dobroimetjem v vrednosti od 1 do 50 EUR. Cena ene vožnje na mestnem avtobusu stane 1,20 EUR, pri čemer je mogoče brezplačno prestopanje v roku 90 minut od plačila prve vožnje.

Vrednostna kartica je brez imena in priimka, je prenosna in jo lahko vsakdo uporabljal za plačevanje vseh storitev, ki so vključene v enotno mestno kartico Urbana.

Terminska kartica URBANA je nadomestila prejšnje mesečne vozovnice za vožnjo z mestnim avtobusom in omogoča neomejeno število voženj v mesečnem obdobju oziroma od 1. dne v tekočem mesecu do 5. dne v prihodnjem mesecu.

Poleg ali namesto mesečne vozovnice lahko imetnik terminske kartice Urbana nanjo naloži tudi dobroimetje v vrednosti do 1 do 50 EUR in ga uporablja za vse storitve, ki so vključene v enotno mestno kartico URBANA. Kartica je izdana na ime in priimek in ni prenosljiva.

Izdaja terminskih kartic URBANA se vrši pri blagajnah Avtobusne postaje Ljubljana na Trg OF 4, 1000 Ljubljana.

POGOJI IZDELAVE:

  • za šolsko mesečno vozovnico vlogo za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice in dokument s sliko.
  • za splošno mesečno vozovnico samo osebni dokument.
  • za mesečno vozovnico za upokojence osebni dokument in odločbo ZPIZ-a ali Kartico upokojenca (od dopolnjenega 55. leta dalje), po dopolnjenem 65. letu pa samo osebni dokument s sliko.
  • fotografija ni potrebna.

Uporabniki terminskih kartic Urbana morajo ob uporabi imeti pri sebi osebni dokument s fotografijo, na podlagi katerega se lahko določi istovetnost lastnika kartice.

Cenik mestnega in integriranega potniškega prometa